Welkom bij Snurky... uw grootste slaapkamerspeciaalzaak op internet met het allergrootste assortiment.

FC Groningen rustruimte - Wil jij thuis ook zo slapen?

Hey topspeler van de FC Groningen, leuk dat je de QR-Code hebt gebruikt en welkom op mijn website!

Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Niels Vanderveen en 21 jaar geleden ben ik begonnen met Niels Slaapcomfort, een fysieke winkel met alles op het gebied van slaapcomfort. Tegenwoordig lever ik alles voornamelijk via onze webshops. Omdat ik makkelijk te benaderen ben kun je mij altijd bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Mijn telefoonnummer is 06 511 08 391. Dus heb je vragen of wensen dan hoor ik het graag!

In het seizoen 2018-2019 ontvingen wij de opdracht om een rustruimte bij FC Groningen in te richten in het topsportzorgcentrum langs de A7 bij Groningen. Spelers van de eerste selectie van FC Groningen moesten een plek krijgen voor tussen de ochtend- en middagtrainingen om te kunnen ontspannen. Deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen en samen met interieurstyliste Gerlinde van Dijken van LindeLiving hebben wij deze ruimte gerealiseerd en ingericht. Wat je nu ziet en ervaart is het eindresultaat.

Natuurrubber Matrassen Omdat slapen belangrijk is voor het herstel van je lichaam hebben we ervoor gekozen om drie verschillende modellen natuurrubber matrassen te plaatsen in de de hardheden "soft" en "medium". Je vindt bovenin het stapelbed de Cleopatra Soft en Cleopatra Medium. Onderin het stapelbed hebben we gekozen voor de Alexandra Sof en Alexandra Medium. Tenslotte hebben we op de boxspring rechts van de ingang het paradepaardje van de natuurrubber matrassen liggen, de Victoria Soft en de Victoria Medium. Een topmatras dat jij als speler van FC Groningen misschien ook wel thuis in je slaapkamer wilt hebben. Alle matrassen kunnen we bij je thuis te leveren in elke gewenste maat.

Gezondheidskussen Op alle bedden liggen de Mahoton Sensory Gezondheidskussen. Dit zijn latex kussen met een speciale uitsparing voor een goede ondersteuning. De kussens zijn verkrijgbaar in diktes van 12 of 14 cm.

LindeLiving Zoals aangegeven is de ruimte ingericht in samenwerking met LindeLiving. Gerlinde weet iedere ruimte weer uniek in te richten. De rustruimte is verder te voorzien van extra lig- relaxtplekken van Innovation Living slaapbanken.