Lumbaflex Handverstelling

Prijs vanaf: €339,61  €288,67

De lumbaflex lattenbodem is voorzien van hoogwaardige verende gelamineerde beuken veerlatten. De hytrel ophangingen zijn in de onderbouw voorzien van een afneembare constructie. Dit maakt het mogelijk om de hardheid en afstand van de comfortzones simpelweg aan de persoon aan te passen.

Ergonomische indeling
Standaard is de ergonomische indeling als volgt:
Hoofdzone: hardere verende ophangingen
Schouderzone:  De schouderzone is voorzien van zeer soepele hytrel ophangingen. Dankzij het kliksysteem van de hytrel ophanging kan de schouderzone extra soepel worden gemaakt door het tegengestelde gebruik van de verende veerlat aan te passen. Daar de schouders breder zijn dan de heupen kunnen deze hierdoor nog beter voelbaar wegzakken in het totaal slaapsysteem.
Lendezone: de lendezone kan harder of zachter worden ingesteld naargelang de lichaamsbouw
Heupzone: aangepaste hytrel ophangingen in deze sector met luxueuze regelaars die in samenwerking met de onderliggende veerlatten voor de juist gedoseerde tegendruk zorgen.
Been -en voetzone

Uitvoeringsmogelijkheden

Vlak / Handverstelbaar en Electrisch.

Dit product is zowel hand als voeteneind handverstelbaar, wij hebben helaas geen foto van de handverstelling dus vandaar van de electrische de foto bij het product... mocht u dus een electrische willen bestellen kijk dan bij Lattenbodems electrisch.


Voeg toe:

  • Model: Lattenbodem

Maak uw keuze:

Maat


Euroslapen.com - BTW nr. 194071662B01 - Kvk Meppel 04057091 | Copyright © 2018 Euroslapen. Powered by Zen Cart