Comfort-U Senior

€171,84  €154,55


Het Comfort-U Senior Kussen is werkelijk een verademing voor iedereen die te kampen heeft met de ongemakken van chronische spier- en gewrichtsproblemen.

Het kussen werd ontworpen door een fibromyalgie patiënte die doorlopend slecht sliep als gevolg van haar klachten. Totdat zij al experimenterend haar lichaam omgaf met een ‘cocon’ van kussens en daardoor genoot van een goede nachtrust. Het ontwerp van het Comfort-U Senior kussen met de effectieve U-vorm was een feit.

Met het kussen vermindert u de druk op vele delen van het lichaam, waardoor het nachtelijk gewoel en gedraai aanmerkelijk minder wordt. U slaapt hierdoor aanmerkelijk beter, waardoor u veel beter de dag aankunt.

De praktijk van de afgelopen vijf jaar leert ons, dat ruim 90% van de mensen met spier- en gewrichtsklachten het Comfort-U kussens waardeert als een probaat hulpmiddel ter verlichting van de klachten.

Door de flexibiliteit van het materiaal kunt u het Kussen vormen in de door u gewenste positie. Mede hierdoor blijkt dit kussen tevens een geweldige steun te zijn gedurende de tweede fase van de zwangerschap, als de aanstaande moeder in bed letterlijk haar draai niet meer kan vinden en een goed hulpmiddel nodig heeft voor een comfortabele ligging. Kortom: het kussen biedt topcomfort voor het gehele lichaam, en vormt zich naar de individuele behoefte van de gebruiker.

Ook voor bedlegerige personen is het kussen een uitkomst. Het vermindert het ontstaan van decubitus aanmerkelijk. Daarbij geeft het tevens steun en comfort aan hoofd, nek, rug en benen. Nu te bestellen bij Euroslapen.com. Levertijd ca. 2-5 werkdagen.

totale lengte: 340cm
hoogte U-vorm: 160cm
diameter: 23cm


Voeg toe:

  • Model: Kussen

Euroslapen.com - BTW nr. 194071662B01 - Kvk Meppel 04057091 | Copyright © 2018 Euroslapen. Powered by Zen Cart